Meet The Team

Angeliene Magielse

Founder AM Real Estate Services

Eigenaar en founder van AM Real Estate Services, is als zelfstandige in te schakelen als projectbegeleider en te raadplegen als adviseur aankoop buitenland. Daarnaast is zij als RM-makelaar actief bij Nouwen Makelaardij in Dordrecht. Meer weten? Klik dan hier.

Rozemarijn Biemans

Content creator  |  STYLEDWAY

'Creator van content en esthetisch beeld'.

Namens mijn bedrijf STYLEDWAY verzorg ik voor AM Aankoopmakelaardij de fotografie film en design. Benieuwd naar wat ik nog meer doe? Klik dan hier.

Ervaring

Mijn carrière als makelaar-taxateur o.z. ben ik begonnen bij het kantoor Sinke, Komejan & Nijpels Makelaars in Bergen op Zoom. Van de zeer ervaren en alom gerespecteerde Hans Nijpels, heb ik de kneepjes van het vak geleerd. In die periode heb ik ook ervaring opgedaan bij de Zeeuwse kantoren van Sinke, Komejan Makelaars. Na mijn certificering ben ik als Register Makelaar-taxateur (Vastgoedcert) aan de slag gegaan bij Heijblom Makelaardij in Etten-Leur, waar ik met veel plezier heb gewerkt, zowel als aan-/verkoopmakelaar en taxateur. In 2010 ben ik echter mijn eigen kantoor begonnen en sindsdien uitsluitend actief als aankoopmakelaar/taxateur. In eerste instantie in combinatie met werkzaamheden voor het NWWI (Stichting Nederlands Waarde Instituut), maar vanaf 2015 ben ik fulltime als aankoopmakelaar actief, waarbij de laatste 3 jaren de focus lag op aankoopbegeleiding en projectbegeleiding in Spanje en Portugal.

 

Per 1 januari 2021

Vanaf 1 januari 2021 ben ik als zelfstandige alleen nog maar actief als projectbegeleider c.q. adviseur onroerend goed Buitenland, waarbij ik fungeer als adviseur c.q. sparring-partner en doorverwijs naar makelaars en advocaten ter plaatse, die de kopers kunnen begeleiden. 

Verder ben ik vanaf 1 januari 2021 actief als RM-makelaar bij Nouwen Makelaardij in Dordrecht.